Η Εταιρία μας

Η εταιρεία Be You ιδρύθηκε στις αρχές του 2007 και δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων.

Το ύφος των ρούχων της είναι μοντέρνο και νεανικό, πάντα με γνώμονα τη θηλυκότητα. Η εκάστοτε συλλογή αποτελείται πάντα από μια ευρεία γκάμα ρούχων, που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας όλο το 24ωρο. Οι ιδρυτές της εταιρείας, με πολύχρονη πείρα στο χώρο της μόδας, έχουν πάντα ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα, δίνοντας έμφαση στην επιλογή των καλύτερων υφασμάτων και υλικών αλλά και στην προσεκτική ραφή. Σε συνδυασμό με την επίγνωση της ελληνικής αγοράς και των απαιτήσεων της, η Be You έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα εντελώς δικό της ύφος, αναγνωρίσιμο πλέον από το καταναλωτικό κοινό.

Οι άνθρωποί μας: Οι σχεδιαστές μας καθώς και όλο το παραγωγής είναι καταρτισμένοι επαγγελματίες, πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις στης μόδας. Λειτουργούμε πάντα με άξονα την βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής και στόχος μας είναι η αγορά του κάθε πελάτη να αποτελεί μία μοναδική εμπειρία.

Σημεία πώλησης: Τα ρούχα Be You πωλούνται σε επιλεγμένα multi-brand καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, σε Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ισραήλ, Αίγυπτο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ν. Αφρική, Γεωργία και το δίκτυο των συνεργατών μας μεγαλώνει συνεχώς.

Φιλοσοφία: Η φιλοσοφία μας είναι και θα είναι πάντα να δημιουργούμε ρούχα μοναδικά και διαχρονικά, που κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία και ενθαρρύνοντας την να είναι ο εαυτός της, ό,τι και αν φοράει, όπως άλλωστε υπονοεί και το όνομά μας.

Στόχος E-shop: Επενδύοντας στα σύγχρονα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, στοχεύουμε στην κατάρριψη του φράγματος ανάμεσα στο παραδοσιακό λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, προσεγγίζοντας όλο και περισσότερους πελάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο.