Παραδόσεις

Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση μέσω του www.beyou.com.gr φέρουν τα χαρακτηριστικά που αναλυτικά περιγράφονται σε κάθε προϊόν. Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι σε ευρώ, περιλαμβάνουν δε ΦΠΑ 24%, εκτός από τα έξοδα αποστολής. 

Η παραγγελία των προϊόντων πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση και αποστολή της ειδικής φόρμας παραγγελιών που είναι αναρτημένη στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η παραγγελία θεωρείται ληφθείσα εφόσον ο καταναλωτής λάβει σχετική ενημέρωση για αποδοχή της παραγγελίας του στην οθόνη του και μέσω e-mail, το οποίο θα καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, όπως το προϊόν, το κόστος, τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης αυτού. Με την λήψη της σχετικής ενημέρωσης, η παραγγελία θεωρείται δεσμευτική.

Η ολοκλήρωση της πώλησης των αγαθών τελεί υπό την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας των προϊόντων κατά τον χρόνο της παραγγελίας. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των παραγγελθέντων προϊόντων, η εταιρεία σας ενημερώνει αντίστοιχα και δεν αποδέχεται την παραγγελία, με συνέπεια να μην καταρτίζεται η πώληση αγαθών εξ αποστάσεως. 

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής σε σχέση με την παραγγελία, η εταιρεία θα επικοινωνεί μαζί σας στα στοιχεία που έχετε παράσχει κατά την εγγραφή σας ή την είσοδό σας στην ιστοσελίδα. Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με την εταιρεία μας είτε στο e-mail info@beyou.com.gr είτε τηλεφωνικά στο 210-2815903. Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί και τα αγαθά είναι έτοιμα προς παράδοση, ο καταναλωτής θα λαμβάνει σχετική ειδοποίηση μέσω e-mail για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του και την παραλαβή της, σύμφωνα με τον τρόπο που έχει επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Η εταιρεία δεσμεύεται να παραδώσει την επιβεβαιωμένη παραγγελία εντός 3 εργασίμων ημερών εντός Ελλάδος από την ολοκλήρωση της επιβεβαίωσής της. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (ενδεικτικά πλημμύρες, φυσικές καταστροφές, σεισμοί, τρομοκρατικές ενέργειες, προβλήματα των προμηθευτών ή μεταφορών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, απεργίες κ.ο.κ), οφείλει ωστόσο να ενημερώνει τον καταναλωτή και να παραδώσει την παραγγελία εντός επιπλέον προθεσμίας, που θα ζητηθεί από τον καταναλωτή, ανάλογα με τις ισχύουσες συνθήκες και περιστάσεις. Εάν η εταιρεία δεν παραδώσει τα αγαθά εντός της επιπλέον αυτής προθεσμίας, ο καταναλωτής δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση, ακυρώνοντας την παραγγελία του στο e-mail ή τηλεφωνικά κάνοντας χρήση του κωδικού παραγγελίας,  που είχε λάβει κατά την επιβεβαίωση αυτής. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, η εταιρεία δεσμεύεται να επιστρέψει χωρίς αναίτια καθυστέρηση, όλα τα χρήματα που είχαν πληρωθεί βάσει της σύμβασης.

Επίσης, σε περίπτωση όπου τα περιστατικά ανωτέρας βίας διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί ελεύθερα από οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη χωρίς αποζημίωση.

Ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του:

Α) Από την εταιρεία την ίδια μέρα, κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποίησης στο 210-2815903, η οποία στεγάζεται στην οδό Μεσσήνης 44 & Παπαφλέσσα 15, Ν. Χαλκηδόνα T.K. 14343

Β) Από διεύθυνση την οποία υποδεικνύει κατά τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας παραγγελίας, μέσω της συνεργασίας της εταιρείας με την εταιρεία courier, η οποία αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των αποστολών στη διεύθυνση, που καταχωρείται από τον Χρήστη. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κάθε φορά ανάλογα με την παραγγελία του καταναλωτή, ο οποίος ενημερώνεται κατά την ολοκλήρωση της σχετικής παραγγελίας. Οι χρόνοι αποστολής κυμαίνονται ως ακολούθως:

  • Εντός Αττικής: 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Εκτός Αττικής / Εντός Ελλάδος: 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • Εκτός Ελλάδος: 1-10 εργάσιμες ημέρες

Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο καταναλωτής οφείλει να επιδείξει κατά την παραλαβή τον κωδικό παραγγελίας ή την ειδοποίηση για παραλαβή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας του (ή εξουσιοδότηση αν είναι τρίτος), στον μεταφορέα. 

Ανάλυση Χρεώσεων

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  • Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 9,00€ με παράδοση 2-3 εβδομάδων ή 15,00 € με παράδοση 3-7 ημερών.
  • Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία Speedex (Cyprus Economy) και ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες.
  • Για παραγγελίες άνω των 100€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν είναι εφικτή και ισχύουν οι ακόλουθες χρεώσεις:

  • Βαλκανικές χώρες: Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία Speedex (Balkans economy) και ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες. Οι χρεώσεις για τη Ρουμανία είναι 14,70€ & για τη Βουλγαρία 12.00€ αντίστοιχα.
  • Ευρωπαϊκή Ένωση: Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία DHL. Ο χρόνος παράδοσης με την υπηρεσία economy delivery είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες και η χρέωση είναι 18€ και με την υπηρεσία Express 1-2 εργάσιμες ημέρες η χρέωση είναι 25€.
  • Υπόλοιπες χώρες: Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία DHL. Ο χρόνος παράδοσης με την υπηρεσία economy delivery είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες. Η χρέωση είναι 18€ + Χρέωση Brexit 5€, με την υπηρεσία Express 1-2 εργάσιμες ημέρες η χρέωση είναι 25€ +Χρέωση Brexit 5€, ωστόσο για κάποιες χώρες ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις που να προκύπτουν από δασμούς, ισοτιμία, εκτελωνισμούς και άλλες ιδιομορφίες της κάθε χώρας για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για παραγγελίες άνω των 150€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.