ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για Ελλάδα
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά εκτός Ελλάδας για παραγγελίες άνω των 150€
FREE SHIPPING IN GREECE

Τηλεφωνικές Παραγγελίες+30 210 28 15 903

Η Εταιρία μας

Προφίλ be you

be you

"Η φιλοσοφία μας είναι και θα είναι πάντα να δημιουργούμε ρούχα

μοναδικά και διαχρονικά"Η εταιρεία BE YOU ιδρύθηκε στις αρχές του 2007, με έδρα τη Μεταμόρφωση. Δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων.

Το ύφος των ρούχων της είναι μοντέρνο και νεανικό, πάντα με γνώμονα τη θηλυκότητα. Η εκάστοτε συλλογή αποτελείται πάντα από μια ευρεία γκάμα ρούχων, που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας όλο το 24ωρο. Οι ιδρυτές της εταιρείας, με πολύχρονη πείρα στο χώρο της μόδας, έχουν πάντα ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα, δίνοντας έμφαση στην επιλογή των καλύτερων υφασμάτων και υλικών αλλά και στην προσεκτική ραφή. Οι σχεδιαστές μας, ενημερώνονται τακτικά για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με ταξίδια στο εξωτερικό, παρακολούθηση εκθέσεων και μέσω internet. Σε συνδυασμό με την επίγνωση της ελληνικής αγοράς και των απαιτήσεων της, η BE YOU έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα εντελώς δικό της ύφος, αναγνωρίσιμο πλέον από το καταναλωτικό κοινό.

Καταστήματα BE YOU: Η εταιρία μας διαθέτει ένα κατάστημα λιανικής στο Χαλάνδρι.

Σημεία πώλησης: Μέχρι στιγμής τα ρούχα BE YOU πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, σε Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ισραήλ, Αίγυπτο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ν. Αφρική, Γεωργία και το δίκτυο των συνεργατών μας μεγαλώνει συνεχώς.

Φιλοσοφία: Η φιλοσοφία μας είναι και θα είναι πάντα να δημιουργούμε ρούχα μοναδικά και διαχρονικά, που κάνουν τη κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία και ενθαρρύνοντας την να είναι ο εαυτός της, ό,τι και αν φοράει, όπως άλλωστε υπονοεί και το όνομά μας.

Στόχος E-shop: Επενδύοντας στα σύγχρονα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, στοχεύουμε στην κατάρριψη του φράγματος ανάμεσα στο παραδοσιακό λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, προσεγγίζοντας όλο και περισσότερους πελάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο.